Schouten Zekerheid en beuken'essers plukken vruchten van elkaars sterktes

Schouten Zekerheid en beuken’essers kiezen ervoor om vanaf nu samen op te trekken. Door de combinatie van deze twee zelfstandige gespecialiseerde verzekeringsbedrijven ontstaat een specifieke samenwerking. Voor grotere risico’s is een eigen volmacht en co-assurantie noodzakelijk alleen past dat niet bij het DNA van beuken’essers. Door deze speciale samenwerking blijft de lijn tussen advies en bemiddeling zuiver en kan beuken’essers profiteren van een externe volmacht en de jarenlange verzekeringservaring van Schouten Zekerheid.

Beuken’essers is een kantoor dat zelfstandig is en wil blijven. Zij kiest daarom voor zelfstandig advies richting haar klanten zonder daar bemiddeling in te betrekken. Ook een volmacht past daar niet bij. Mr. Noud Beckers (Directeur beuken’essers): “Als beuken’essers zijn we betrokken, ambitieus en duidelijk. Als je dat uitlegt naar klanten dan is het toch logisch dat we niet adviseur én risicodrager willen zijn. Een zuivere adviseursrol maakt het verschil en daar staan we voor. Daarom zijn we blij dat we de samenwerking aan gaan met Schouten Zekerheid zodat we naar onze klanten toe de scheidslijn tussen adviseren en bemiddelen heel zuiver en duidelijk kunnen houden. Dat is ons doel: zelfstandig blijven en toch kunnen profiteren van een (externe) volmacht en beurspartij.”

Schouten Zekerheid ziet met de samenwerking extra mogelijkheden binnen een doelgroep die het bedrijf ook bedient. Nico Bronkhorst (Adviseur tussenpersonen): “We merken in de markt dat het lastiger wordt om risico’s onder te brengen. Dit vraagt om samenwerking in de keten, partnerschap, delen en vermenigvuldigen. Daar wil Schouten Zekerheid met zijn ervaring, specialisme en inkooppower prominent aan bijdragen! Door als organisatie echt met tussenpersonen en de omgeving te verbinden het verschil maken. Wij staan open voor nieuwe samenwerkingen met professionele partners en kijken er daarom naar uit om met beuken’essers een duurzame relatie en groei te realiseren.”

Over Schouten Zekerheid
Met ruim 200 collega’s werkt Schouten Zekerheid elke dag aan échte zekerheid voor iedereen. Ons familiebedrijf is sinds 1953 als onafhankelijk verzekeringsmakelaar specialist in het beheersbaar maken en houden van risico’s en bemiddelen in verzekeringen van bedrijven, instellingen en brancheverenigingen. Dit doen we voor verschillende risicothema’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand/bedrijfsschade, constructie, debiteuren en digitaal. Daarnaast hebben wij van oudsher een bijzondere expertise op het gebied van employee benefits en verzekerbare arbeidsvoorwaarden, van pensioenen tot collectieve zorgverzekeringen en van verzuim tot duurzame inzetbaarheid. Dat uit zich in onze missie; wij streven naar échte zekerheid, voor iedereen.

Over beuken’essers
Beuken’essers heeft als kernwaarden betrokken, ambitieus en duidelijk. Zij maakt financiële zaken overzichtelijk en compleet met oog voor gezin, werk en onderneming. Dit doen zij voor ondernemers onder de naam van beuken’essers en voor particuliere klanten en medewerkers van bedrijven onder de naam van b’e Financieel Fit. Het doel is om door te gaan waar anderen stoppen, de spin te zijn in het financiële web voor hun relaties. Daar waar nodig schakelen zij met andere specialisten om het financieel geluk van haar relaties te kunnen realiseren en regisseren. Deze totaalaanpak en doorlopende betrokkenheid in deze snel veranderende wereld, zorgt voor een warm welkom voor huidige en toekomstige relaties.

Vragen?
Wilt u meer weten over volmachten en samenwerken met een tussenpersoon?
Neem contact op met onze specialisten. Wij helpen graag.Publicatiedatum: 03 november 2022
Onze adviseurs staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 05 Stel een vraag
Kunnen wij u ook helpen als tussenpersoon met een volmacht?