Schouten Zekerheid Update: juni 2017

  |  Lees online  |  Afmelden
Vernieuwde Arbowet en uw overstromingsrisico
Daadkracht verzekerd
Zorg dat u niet in huilen uitbarst bij een nieuwe WannaCry-aanval
Beste relatie,

Het zal u niet ontgaan zijn: de afgelopen weken zijn wereldwijd bedrijven en personen getroffen door de ransomware WannaCry. Onder andere ziekenhuizen, parkeerautomaten en grote corporaties werden het slachtoffer. Wat is de impact van een dergelijke aanval op een bedrijf eigenlijk? Welke kosten worden er gemaakt? En in hoeverre biedt een cyberverzekering hier uitkomst?
De preventietips voor uw bedrijf
Twitter Facebook LinkedIn GooglePlus
Dit wijzigt er per 1 juli in de Arbowet
De belangrijkste wijzigingen hebben te maken met de rol en de taken van de bedrijfsarts en de preventiemedewerker. Daarnaast moeten bedrijven er rekening mee houden dat er instemming van de OR of PVT nodig is bij de keuze van de preventiemedewerker en zijn rol in de organisatie.
De belangrijkste wijzigingen
Twitter Facebook LinkedIn GooglePlus
 
Pensioenleeftijd 68: het raakt ons allemaal
Om onze pensioenen betaalbaar te houden, heeft de overheid de laatste jaren diverse maatregelen getroffen. Wat is de impact van deze gevolgen voor u als werkgever en hoe groot is de impact voor uw werknemers?
De impact voor werkgevers
Twitter Facebook LinkedIn GooglePlus
Overstroming: wel een pand, geen klanten
60% van het Nederlandse landoppervlak kan in principe overstromen. Hoe zit dat in de buurt van uw bedrijf? Wat moet u bij een overstroming doen? En wat keert uw verzekering uit bij schade door een overstroming?
Dit zijn uw risico's
Twitter Facebook LinkedIn GooglePlus
Bezoek kosteloos onze kennissessies
27
juni
Kennissessie Inpats & Expats - Internationale uitzendingen gaan gepaard met complexe juridische en financiële uitdagingen. Sommige zaken bent u als werkgever verplicht te regelen, andere niet. Tijdens deze kennissessie informeren wij u over wat noodzakelijk én wat wenselijk is.
29
juni
Kennissessie Pensioenen - Ons pensioenstelsel is continu in beweging. Maar wat betekenen de huidige en te verwachten wijzigingen precies voor uw pensioenregeling? Tijdens deze kennissessie geven we u een toelichting op het pensioenstelsel en de huidige ontwikkelingen.
Bekijk de complete agenda en meld u aan
Twitter Facebook LinkedIn GooglePlus
 
"McSorry"
Wilco de Haan
Column voor Rotterdams zakenmagazine Friends in Business
'Sorry seems to be the hardest word'. De hit van Elton John schoot door mijn gedachten toen ik een door ons georganiseerd seminar bijwoonde over de vrouw die McDonald’s aanklaagde voor te hete koffie. Toen ik het hele verhaal uitgelegd had gekregen, moest ik mijn excuses maken. Iets wat McDonald's volgens mij gelijk had moeten doen.
Lees de volledige column
Twitter Facebook LinkedIn GooglePlus
Infographic
Veilig op zomervakantie
pdf
897 kB
Schade op vakantie: u wilt het niet, maar het is helaas niet altijd te voorkomen. Wat zijn de meest geclaimde vakantieschades? Welke bagage raakt het vaakst kwijt? En wat zijn dé tips voor een goed voorbereide zomervakantie? U vindt het allemaal in onze infographic.
Download de infographic
Twitter Facebook LinkedIn GooglePlus
 
Wat vindt u van deze e-mail?
Contact

Publicatiedatum: 14 juni 2017
Onze Marketing- & Communicatiespecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 57 Stel een vraag