Zevende Registermakelaar in Assurantiën bij Schouten Zekerheid

Afgelopen week is bij de Rotterdamse verzekeringsmakelaar Schouten Zekerheid de zevende Registermakelaar in Assurantiën toegetreden. Het bedrijf is daarmee de makelaar met de op één na meeste Registermakelaars van Nederland. José Langelaan, Specialist Brand, Transport & Aansprakelijkheid, heeft de opleiding met goed gevolg afgerond en mag zich nu Registermakelaar in Assurantiën noemen.

Iedere Makelaar in Assurantiën die de titel Registermakelaar in Assurantiën draagt, heeft zich bewezen in zijn of haar gedrag en vakbekwaamheid op een niveau dat ver boven de wettelijke eisen ligt. De RMiA gaat verder met betrekking tot kennis, kwaliteit en deskundigheid. Naast dat de RMiA moet voldoen aan scherpe voorwaarden, zal hij of zij beslist waarde hechten aan professionaliteit, deskundigheid, integriteit en onafhankelijkheid, en daarnaar handelen. In Nederland zijn in totaal 207 RMiA’s, waarvan José Langelaan nu de vijftiende vrouwelijke is.

Investeren en stimuleren

Wilco de Haan, directeur bij Schouten Zekerheid: “Binnen onze organisatie investeren we in kwaliteit en stimuleren we onze medewerkers het beste uit zichzelf te halen, bijvoorbeeld door het continu verbreden van hun kennis. Daarom ben ik meer dan trots dat we maar liefst zeven collega’s binnen onze organisatie hebben die de titel Registermakelaar in Assurantiën mogen voeren. Deze onderhouden hun kennis niet alleen volgens de wettelijke verplichte educatie, maar gaan ook regelmatig naar bijeenkomsten en congressen over actuele thema’s om hun kennis en kunde up-to-date te houden.”

Continue toetsing

De kennis en deskundigheid van de RMiA wordt continu getoetst. Het bedrijf waar de adviseur werkt, in dit geval Schouten Zekerheid, moet ook voldoen aan de voorwaarden van de RMiA. Waarbij het van belang is dat de titel Registermakelaar in Assurantiën ook binnen de directie van het bedrijf een vertegenwoordiging heeft. Daarnaast betekent het dat het kantoor moet beschikken over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten, over een meer dan adequate beroepsaansprakelijkheidsverzekering en aangesloten moet zijn bij het klachteninstituut Kifid.

Publicatiedatum: 02 oktober 2018
Onze Marketing- & Communicatiespecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 57 Stel een vraag