Schouten Zekerheid toegetreden als partner bij VNO-NCW regio Rotterdam

Schouten Zekerheid is als partner toegetreden tot VNO-NCW regio Rotterdam. De Rotterdamse verzekeringsmakelaar werd tijdens de bijeenkomst ‘Nieuwe Helden in de Kunsthal’ officieel gepresenteerd als nieuwe partner. Door als kennispartner samen met VNO-NCW regio Rotterdam op te trekken, wil Schouten Zekerheid ondernemers nog bewuster maken van (nieuwe) risico’s én de bijbehorende oplossingen.

VNO-NCW behartigt, namens ruim 185.000 bedrijven, de belangen van het bedrijfsleven. Om te zorgen voor regionale bereikbaarheid, heeft de organisatie zich opgesplitst in meerdere regionale netwerken, waar VNO-NCW West er één van is. Schouten Zekerheid is al een aantal jaar lid van dit netwerk, dat ruim 2.300 leden telt. Wilco de Haan, directeur: “Tijdens deze jaren hebben we de toegevoegde waarde van VNO-NCW regio Rotterdam kunnen ervaren. Deze positieve ervaring heeft ervoor gezorgd dat we nu ook graag onze naam aan VNO-NCW regio Rotterdam verbinden.”

Rotterdamse roots

Met roots in Rotterdam bedient Schouten Zekerheid relaties lokaal, regionaal en wereldwijd. Hierbij wordt de afkomst zeker niet uit het oog verloren; het bedrijf heeft verbindingen met bijvoorbeeld Rotterdam Topsport, Rotterdamse Sporticonen en Hockey Club Rotterdam. VNO-NCW regio Rotterdam is daar nu aan toegevoegd. De Haan: “Als verzekeringsmakelaar maken we ondernemen mogelijk én creëren we voor de ondernemers een situatie waarin het makkelijker en comfortabeler ondernemen is. Dat is in het verlengde van wat VNO-NCW doet. Gezamenlijk gaan we kijken naar risico’s, zeker ook de risico’s die moeilijk verzekerbaar worden, en werken aan oplossingen. Zo dragen we bij aan nog succesvoller ondernemen en een aantrekkelijkere regio.” 

Diederik van Dommelen (voorzitter VNO-NCW regio Rotterdam) en Wilco de Haan (directeur Schouten Zekerheid).
Foto: Mirjam Lems

Publicatiedatum: 21 november 2018
Onze Marketing- & Communicatiespecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 57 Stel een vraag