Medewerkers Schouten Zekerheid leggen bankierseed af

Ruim 100 medewerkers van Schouten Zekerheid Makelaars in Assurantiën B.V. hebben begin april gezamenlijk de bankierseed afgelegd. Het afleggen van deze eed is pas per 1 april 2016 verplicht voor alle medewerkers van een financiële onderneming, maar in het kader van integriteit heeft Schouten Zekerheid besloten dit nu al te doen.

De bankierseed maakt deel uit van de Wijzigingswet financiële markten 2015. Deze eed (of belofte) bevat verklaringen op het gebied van onder andere het centraal stellen van het klantbelang, geen misbruik maken van kennis, geheimhouding van hetgeen is toevertrouwd en het maken van een zorgvuldige belangenafweging.

Bij de eersten

Rob van Os, algemeen directeur van Schouten Zekerheid, licht het afleggen van de eed toe: “Schouten Zekerheid vindt het belangrijk dat deze regeling wordt nageleefd. In 2014 hebben we als één van de eerste organisaties onze medewerkers succesvol het examen Wft Inkomen laten afleggen. Met het vroegtijdig afleggen van de bankierseed probeert Schouten Zekerheid voortvarend om te gaan met de vele veranderingen binnen de sector.”

Publicatiedatum: 28 april 2015
Onze Marketing- & Communicatiespecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 57 Stel een vraag