Webinar 'WGA Risicomanagement: Besparen op uw personeelskosten'

Er zijn bijna geen bedrijven die om de gevolgen van de coronacrisis heen kunnen. Veel ondernemers zijn dag en nacht aan het werk om de continuïteit van hun onderneming zeker te stellen. Niet alleen op de korte, maar ook op de lange termijn. De noodzaak om grip te houden op personeelsrisico's en -kosten is urgenter dan ooit.

Weet u binnen dit kader dat u eigenrisicodrager kunt worden voor de WGA, zonder u te hoeven verzekeren bij UVW of een commerciële verzekeraar? Voor organisaties met meer dan 250 medewerkers of een loonsom vanaf € 10 miljoen, kan dit een financieel voordeel opleveren van honderdduizenden euro’s per jaar!

Webinar

Om u meer hierover te vertellen, organiseerden wij op 15 april het webinar 'WGA Risicomanagement: besparen op uw personeelskosten'. Onder leiding van Jan Dirk Stouten, hebben onze specialisten Leonieke Zwennes (Consultant Zorg & Inkomen) en Tjeerd den Oudsten (WIA Casemanager) tijdens dit webinar op 15 april uitgelegd hoe u als werkgever grip krijgt op het WGA-risico. Daarnaast hebben zij laten zien hoe u kunt besparen op uw personeelskosten. Dit hebben zij gedaan door vragen te beantwoorden over het eigenrisicodragerschap en casemanagement en aan de hand van concrete besparingsvoorbeelden.

Benieuwd? U kunt het webinar 'WGA Risicomanagement: Besparen op uw personeelskosten' hier terukijken.

Publicatiedatum: 20 april 2020
Onze pensioenspecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 50 07 Stel een vraag
Bekijk het webinar