Schouten Zekerheid en Beequip slaan handen ineen

Schouten Zekerheid, makelaar in verzekeringen, en Beequip, lease specialist voor zwaar materieel, slaan de handen ineen. Dankzij het aanvullende productaanbod van deze twee gerenommeerde financiële bedrijven, ontstaat er door de samenwerking een verbeterde dienstverlening aan MKB Nederland. Zowel net gestarte alsmede doorgewinterde ondernemers krijgen bij het leasen van zwaar materieel voortaan de mogelijkheid zich direct op de juiste manier te verzekeren van een goede dekking bij eventuele schade.

Beequip is specialist in equipment lease van zwaar materieel (gebruikt en nieuw), voor vele branches zoals transport, bouw, agri, infra en meer. Joris Linders, co-founder & partner: “Bij Beequip is vaak meer mogelijk dan bij traditionele financiers, dankzij onze ‘equipment first’ werkwijze. Wij zetten het materieel centraal in de lease aanvraag en kijken verder dan bedrijfscijfers, kasstromen en contracten. Door de ontzorging van Schouten Zekerheid op het gebied van verzekeringen, is het materieel dat wij financieren goed verzekerd en worden onze klanten nog beter bediend.”

Schouten Zekerheid ziet met de samenwerking extra mogelijkheden binnen een doelgroep die beide bedrijven bedienen. Wilco de Haan: “Door deze samenwerking kunnen we gebruik maken van elkaars sterktes en wordt Beequip ontzorgd op het gebied van verzekeringen en deel van haar risicomanagement. Schouten Zekerheid zorgt dat aan de verzekeringsverplichtingen voor geleased materieel wordt voldaan, waardoor wij en Beequip ondernemers kunnen blijven helpen met het laten groeien van hun bedrijven.”

Publicatiedatum: 13 december 2021
Onze Marketing- & Communicatiespecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 57 Stel een vraag
Ook uw financiële speelruimte vergroten?