Samenwerking met Rotterdam Topsport verlengd

Maandag 21 september hebben Schouten Zekerheid en Rotterdam Topsport de samenwerking voor twee jaar verlengd. Risico’s voor tegenslagen tot een minimum beperken, dat is wat een topsporter nastreeft. Diezelfde houding hebben de medewerkers van Schouten Zekerheid.

De Rotterdamse makelaar in verzekeringen helpt graag bij het in kaart brengen van tal van bedrijfs- en personeelsrisico’s en biedt daarvoor oplossingen. Wilco de Haan, directeur, werkt in zijn bedrijf al jaren met de paralellen vanuit de topsport. “Net als in topsport, streven wij voor onze relaties naar het beste resultaat. Door die mentaliteit zijn onze organisatie en Rotterdam Topsport al jaren nauw met elkaar verbonden. We vinden het belangrijk om de topsport in onze regio te ondersteunen en anderzijds helpt deze samenwerking ons om uitdagingen vanuit een topsportgedachte te benaderen.”

Ook directeur Rotterdam Topsport Peter Blangé is blij met de verlenging. “Als topsporter ben je gewend bepaalde risico’s te nemen. Dan is het ook fijn dat wij als topsportorganisatie via Schouten Zekerheid de risico’s kunnen afdekken.”

Peter Blangé, Fred van Duijvenbode en Wilco de Haan

Publicatiedatum: 22 september 2020
Onze Marketing- & Communicatiespecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 57 Stel een vraag