Delegatie Schouten Zekerheid in Rome voor netwerkconferentie Assurex Global

In de verzekeringswereld is het delen van kennis en ervaring essentieel. Onlangs zijn Wilco de Haan (Directeur Schouten Zekerheid) en Yolanda Nunes (Adviseur Risico Management Internationaal) namens Schouten Zekerheid afgereisd naar Rome om de netwerkconferentie van Assurex Global bij te wonen.


Internationaal netwerk

Schouten Zekerheid maakt onderdeel uit van diverse internationale netwerken en is in dit kader ook officieel partner van Assurex Global. Dit wereldwijde netwerk van onafhankelijke verzekeringsmakelaars en risicoadviseurs, organiseert regelmatig netwerkbijeenkomsten en grote conferenties om leden samen te brengen, kennis uit te wisselen en de laatste ontwikkelingen in de verzekeringsbranche te bespreken. Rome, gaststad voor deze wereldwijde conferentie, bood met zijn ambiance de perfecte omgeving voor dit evenement. Naast het formele programma, was er ook ruimte om de cultuur in Rome te ontdekken. Zo stond er een rondleiding door het Vaticaan op het programma.

Yolanda Nunes, Adviseur Risico Management Internationaal bij Schouten Zekerheid, kijkt tevreden terug op de trip naar Rome: ‘Het is goed dat wij als Schouten Zekerheid ons structureel internationaal laten zien en een kwalitatief netwerk van partners opbouwen. Dit soort conferenties spelen een belangrijke rol om onze visie ook op internationaal podium extra kracht bij te zetten.’


Over Assurex Global

Assurex Global is een wereldwijd netwerk van onafhankelijke verzekeringsmakelaars en adviseurs die gespecialiseerd zijn in verzekeringen, risicobeheer en werknemersvoordelen. Assurex Global brengt een netwerk van verzekeringsprofessionals samen, bestaande uit meer dan 680 partnerkantoren over de hele wereld met een jaarlijkse totale premieomzet van 40 miljard.

Onze internationale partners

Wij zijn geselecteerd als de Nederlandse partner van de volgende internationale netwerken. Door de buitenlandse partners van het netwerk kunnen we in ieder land de juiste verzekeringsoplossing adviseren en beheren. Omgekeerd is Nederland een land waar veel dochterbedrijven zitten met een buitenlandse ‘moeder’: voor deze 'dochters' zijn wij de aangewezen partner om de internationale verzekeringscontracten te bedienen en te zorgen voor de juiste lokale oplossingen. Wilt u meer weten? Klik hier. Publicatiedatum: 26 oktober 2023
Onze adviseurs staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 05 Stel een vraag
Bent u ook internationaal actief? Wij helpen u graag verder.