Uw beroepsaansprakelijkheid bij Nationale-Nederlanden

Verzekeraar Nationale-Nederlanden stopt met het aanbieden van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor accountants, advocaten en notarissen. Dit houdt in dat verzekeringen met een vervaldatum na 1 april 2018 niet meer verlengd worden en de genoemde beroepsgroepen op zoek moeten naar een nieuwe verzekering voor hun beroepsaansprakelijkheid. Verzekeringen die voor 1 april 2018 aflopen, worden nog voor 1 jaar doorgezet en daarna beëindigd.

Het belang van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Wanneer uw bedrijf adviserende werkzaamheden uitvoert, bestaat de kans dat u of uw medewerkers fouten maken: fouten maken is immers menselijk. Wanneer tijdens de uitvoering van de bedrijfswerkzaamheden zulke fouten worden gemaakt, worden dit beroepsfouten genoemd. Uw bedrijf kan zich tegen het risico op beroepsfouten indekken met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Benieuwd naar de beste beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor uw bedrijf?

Bent u accountant, advocaat of notaris en heeft u uw beroepsaansprakelijkheidsrisico bij Nationale-Nederlanden verzekerd? Wij raden u aan om dit risico elders onder te brengen. Schouten Zekerheid adviseert u graag over de beste keuze voor uw bedrijf. Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar vertalen wij de behoeftes van uw bedrijf naar de best passende verzekeringsoplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. We helpen u graag!

Loopt uw beroepsaansprakelijkheidsverzekering via Schouten Zekerheid bij Nationale-Nederlanden?

Dan hoeft u niets te doen: indien bovenstaande op uw verzekering van toepassing is, informeren wij u drie maanden voor de contractvervaldatum van uw verzekering. Uiteraard zullen wij u in deze brief ook informeren over het passende alternatief dat wij voor uw bedrijf hebben gevonden.

Publicatiedatum: 12 oktober 2017
Onze BTA-specialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 22 Stel een vraag