Tweede editie Schouten Zekerheid Trappenrace

Op woensdag 8 juni 2016 vindt de tweede editie van de Schouten Zekerheid Trappenrace plaats. Op deze dag beklimmen medewerkers en relaties van Schouten Zekerheid zo snel mogelijk de zeventien verdiepingen van de Schouten Toren om geld op te halen voor het goede doel. Deze keer is dat Paralympisch Topsporter Barbara van Bergen, die in 2016 én in 2018 mee wil doen met de Paralympische Spelen in twee verschillende disciplines. Ook uw bedrijf kan helpen!

Barbara van Bergen is de captain van het Nederlandse rolstoelbasketbalteam dat dit jaar - hopelijk - hoge ogen gaat gooien op de Paralympische Spelen in Rio. Ook is het de ambitie van Barbara om in 2018 mee te doen aan het alpine zitskiën in Pyeongchang. Voor dit laatste is Barbara afhankelijk van de bijdragen van sponsoren. Schouten Zekerheid is sponsor van Barbara en daarom hebben we besloten deze Trappenrace aan haar op te dragen. Laten wij onze benen gebruiken om de dromen van Barbara waar te maken!

Programma

De start van de Trappenrace op woensdag 8 juni 2016 zal waarschijnlijk rond 15.00 uur zijn. Vanaf dan gaat per team één persoon tegelijk zo snel mogelijk naar boven. De tijden zullen gemeten worden voor de prijzen. Aansluitend is er een borrel met de prijsuitreiking en wordt het totale sponsorbedrag voor Barbara bekend gemaakt. De teamcaptains worden eind mei geïnformeerd over de exacte invulling van het programma en alle relevante informatie zal met hen gecommuniceerd worden.

Prijzen

In 2014 beklom collega Jhalmar de Vaal als snelst de zeventien verdiepingen, in 1 minuut en 33 seconden. We gaan er vanuit dat deze tijd tijdens deze tweede editie geklopt wordt! Prijzen zijn te winnen in de volgende categorieën: Snelste man Snelste vrouw Snelste stijger ten opzichte van 2014 Snelste team

Doet uw bedrijf ook mee?

Op 8 juni is er plaats voor 15 teams van 10 personen om zo snel mogelijk de trappen van de Schouten Toren op te lopen. Uiteraard doen de medewerkers van Schouten Zekerheid mee, maar ook externe bedrijven zijn van harte welkom. Loopt uw bedrijf ook met één of meerdere teams mee? Wij vragen per team een inleg van € 500,-, die volledig ten goede komt aan de sponsoring van Barbara. Inschrijven kan door voor 23 mei een e-mail te sturen aan  marketing@schoutenzekerheid.nl. Vermeld in deze e-mail het aantal teams, eventuele teamnamen en de contactgegevens van de teamcaptain.

Kunt u niet meelopen, maar wilt u wel sponsoren?

Dat kan uiteraard ook, met elke donatie zijn wij blij! Donaties kunnen worden gedaan op IBAN NL55 INGB 0664 4704 67 (rekeningnummer van Schouten Zekerheid Makelaars in Assurantiën B.V.) o.v.v. Schouten Zekerheid Trappenrace. Alvast hartelijk dank voor uw hulp!

Publicatiedatum: 28 april 2016
Onze Marketing- & Communicatiespecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 57 Stel een vraag