Schouten Zekerheid treedt toe tot Global Brokers Network Worldwide

Verzekeringsmakelaar Schouten Zekerheid Makelaars in Assurantiën B.V. is lid geworden van het Global Brokers Network Worldwide (GBN). Bij dit netwerk zijn 5.000 verzekeringsprofessionals uit meer dan 100 landen aangesloten die elkaar ondersteunen op het gebied van lokale risico’s, regels en gebruiken. Schouten Zekerheid is als eerste Nederlandse bedrijf toegetreden tot dit netwerk.

Door deelname aan GBN kan Schouten Zekerheid zijn klanten met een vestiging in het buitenland nog beter van dienst zijn. In andere landen gelden andere wettelijke regels en lokale gebruiken op het gebied van verzekeringen. Door de buitenlandse partners van het netwerk kan Schouten Zekerheid in ieder land de juiste verzekeringsoplossing adviseren en beheren. Omgekeerd is Nederland een land waar veel dochterbedrijven zitten met een buitenlandse ‘moeder’. Schouten Zekerheid is voor deze Nederlandse dochters de aangewezen partner om in Nederland de internationale verzekeringscontracten te bedienen en te zorgen voor de juiste lokale oplossingen.

Global Brokers Network Worldwide

GBN heeft als doelstelling om de communicatie tussen verzekeraars en verzekeringsmakelaars uit verschillende landen te bevorderen. Rob van Os, algemeen directeur van Schouten Zekerheid Makelaars in Assurantiën B.V.: “GBN is een wereldwijd netwerk van risico-specialisten die allen streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit van dienstverlening. Dit is volledig in lijn met de visie van ons bedrijf. We zien onze deelname aan GBN als een kans onze binnenlandse dienstverlening uit te breiden naar het buitenland en zo klanten nóg beter te bedienen. Omgekeerd zijn we in staat buitenlandse GBN-klanten die Nederlandse risico’s hebben hetzelfde hoge niveau van dienstverlening te bieden als zij gewend zijn.”

Zoals aangegeven heeft het netwerk naast Schouten Zekerheid nog ruim 5.000 leden in 100 landen. Andere leden zijn onder andere Rosenthal Assekuranz Versicherungsmakler GmbH (Duitsland), Portmore Insurance (Engeland), Jori Armengol & Asociados Correduria de Seguros SA (Spanje) en European Brokers srl. (Italië).

Asinta

Sinds 1 januari 2014 is Schouten Zekerheid reeds aangesloten bij wereldwijd Employee Benefits Broker Netwerk Asinta. Dit netwerk heeft dezelfde doelstelling als GBN, maar richt zich voornamelijk op het uitwisselen van informatie en ondersteuning op employee benefits-gebied. 

Publicatiedatum: 18 mei 2015
Onze Marketing- & Communicatiespecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 57 Stel een vraag