Schouten Zekerheid lanceert eigen magazine

Verzekeringsmakelaar Schouten Zekerheid Makelaars in Assurantiën B.V. heeft het Schouten Zekerheid Magazine gelanceerd. In dit magazine kijken toonaangevende ondernemers naar actuele ontwikkelingen, de impact hiervan op de bedrijfsvoering en geven zij hun visie op ondernemen. Ook nieuwe bedrijfsrisico’s worden behandeld, zoals de gevolgen van de Wet werk en zekerheid, digitale risico’s en gevaren bij internationaal zakendoen.

Rob van Os, Algemeen Directeur van Schouten Zekerheid: “Uit gesprekken met ondernemers bleek dat zij meer willen weten over hoe andere ondernemers aankijken tegen risico’s en hun bedrijfsvoering. Daarnaast hebben onze relaties de wens uitgesproken meer inzicht te krijgen in wat wij allemaal doen, waar we voor staan en met wie we werken. Wij besloten deze twee behoeften te combineren in ons magazine. Ondernemers kunnen zo lezen hoe er bij andere bedrijven tegen risico’s aan wordt gekeken en hoe wij deze, samen met hen, beheersbaar maken.”

Inhoud 

In deze editie vertelt Erik de Neef, voorzitter van de Koninklijke Roeiers Vereeniging Eendracht, over de rol van de KRVE in de haven, geeft CEO Sjoerd Laarberg van Allianz Nederland zijn visie op de toekomst van de verzekeraar en schetst arbeidsrechtadvocaat Pascal Kruit van Ten Holter Noordam advocaten de impact die de nieuwe Wet werk en zekerheid heeft op ondernemers. Verder bevat het magazine interviews met vakspecialisten die hun visie geven op relevante ontwikkelingen in hun vakgebied, zoals beroepsaansprakelijkheid en MVO.

Eerste editie

De eerste uitgave van het magazine wordt in een oplage van 2.500 verspreid. Wilt u het magazine ook ontvangen? Deze is kosteloos op te vragen via de contactbutton op deze pagina of door een e-mail te sturen aan marketing@schoutenzekerheid.nl

De cover van het eerste Schouten Zekerheid Magazine:

Publicatiedatum: 26 augustus 2015
Onze Marketing- & Communicatiespecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 57 Stel een vraag