Schouten Zekerheid kiest voor nog veiliger mailen met ZIVVER

Schouten Zekerheid streeft continu naar het leveren van uitstekende en veilige service voor zijn relaties. Hiertoe behoort ook de garantie dat privacygevoelige informatie veilig wordt uitgewisseld. Daarom werken wij vanaf vandaag met ZIVVER; een oplossing voor het veilig versturen van berichten via e-mail, chat en bestanden.

Schouten Zekerheid investeert al jaren in veilige online communicatie, bijvoorbeeld door alle medewerkers verplicht een Cyber Awareness Training te laten volgen en deze kennis regelmatig in de praktijk te toetsen. Daarbovenop besloten wij op zoek te gaan naar software die kan helpen het risico verder te verkleinen. Gekozen werd voor ZIVVER vanwege de combinatie van gebruiksvriendelijkheid en veiligheid.

Werkwijze ZIVVER

ZIVVER versleutelt berichten met gevoelige inhoud zoals bedrijfsgevoelige informatie, burgerservicenummers van medewerkers of andere informatie die u veilig wilt versturen. Verstuurt u een bericht via ZIVVER, dan is dat gegarandeerd veilig. Dat betekent: zeker weten dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger toegang hebben tot het bericht. Dus ook hackers niet. Daarnaast voorkomt ZIVVER dat organisaties gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

Over de samenwerking

Erik Lameijer, Teamleider Automatisering bij Schouten Zekerheid: “Datalekken vormen een substantiële bedreiging voor organisaties. Veilige communicatie met relaties en verzekeraars is voor ons een belangrijk uitgangspunt. ZIVVER biedt ons een technisch geavanceerde oplossing en maakt veilig e-mailen en bestanden delen nóg eenvoudiger.”

Wouter Klinkhamer, Managing Director van ZIVVER: “Bij schades zijn altijd diverse partijen betrokken. Schouten Zekerheid heeft oog voor de belangen van alle betrokkenen en vormt in veel situaties de schakel tussen de klant en de verzekeraar. Veilige communicatie speelt daarin een belangrijke rol. We zijn blij dat wij Schouten Zekerheid voor al haar contact met derden een werkbare, veilige oplossing kunnen bieden.”

Publicatiedatum: 25 juli 2018
Onze specialisten voor de IT-branche staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 44 44 Stel een vraag