Schouten Zekerheid Academy gelanceerd

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zijn wij continu bezig verrassingen voor onze klanten en onszelf uit te sluiten. Ontwikkelingen in de markt willen we daarom altijd voor zijn en proactief zorgen we dat onze kennis altijd up-to-date is. Deze kennis willen we niet voor onszelf houden, die delen we graag met onze relaties. Daarom hebben we besloten de Schouten Zekerheid Academy te lanceren.

De Schouten Zekerheid Academy is een instituut dat voor nu en de toekomst staat voor het uitdragen en delen van kennis en kunde betreffende verzekeringen. Maar ook hoe risico’s, waar mogelijk, kunnen en moeten worden uitgesloten. Vanuit de Academy worden Masterclasses, cursussen en bijeenkomsten georganiseerd, waar gespecialiseerde professionals doceren over alles wat met de verzekeringsbranche te maken heeft. Professionals van Schouten Zekerheid zelf, maar onder andere ook uit andere delen het bedrijfsleven en van universiteiten.

Kennisniveau

Daarnaast worden er vanuit de Schouten Zekerheid Academy whitepapers en nieuwsartikelen geschreven die u kunnen ondersteunen bij de verzekeringsaspecten van uw bedrijfsvoering en eventueel te nemen beslissingen op dit gebied. Deze informatie stellen wij beschikbaar omdat we vinden dat het kennisniveau rond verzekeringen niet breed en hoog genoeg kan zijn. In het belang van het bedrijfsleven, particulieren, overheden, onze eigen mensen en de verzekeringsbranche in het algemeen.

Unieke positie

De Schouten Zekerheid Academy neemt binnen de verzekeringsbranche nu al een unieke positie in. Een Academy waar iedereen welkom is die zijn of haar verzekeringskennis wil of moet vergroten en waar wij onze en andermans kennis en kunde toegankelijk maken voor een zo breed mogelijk publiek.

Alle evenementen van de Schouten Zekerheid Academy kunt u hier vinden.


Publicatiedatum: 23 maart 2015
Onze Marketing- & Communicatiespecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 57 Stel een vraag