Schouten Toren in MiniWorld Rotterdam

De Erasmusbrug, de Kuip, de Euromast... In MiniWorld Rotterdam zijn alle ‘landmarks’ van Rotterdam te vinden, maar dan in het klein. Vanaf 25 maart is hier ook 'onze' Schouten Toren te bewonderen. Op die datum wordt de toren namelijk in deze miniatuurwereld geplaatst en officieel onthuld.

Al sinds 1997 is Schouten Zekerheid gevestigd in de Schouten Toren, gelegen aan de voet de Van Brienenoordbrug, in het Rivium Businesspark. Dagelijks rijden alleen al op de A16 zo’n 250.000 automobilisten langs de toren. Ons kantoorgebouw geeft zicht op de skyline van Rotterdam en bij helder weer is zelfs Den Haag te zien. Vanuit de toren, die is ontworpen door Aat van Tilburg, is op iedere verdieping te genieten van een 360 graden uitzicht en kunnen we MiniWorld bíjna zien.

MiniWorld: groot in de kleinste details

MiniWorld is de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux. Een dag in MiniWorld duurt maar 24 minuten: in de nacht fonkelen duizenden lampjes en genieten bezoekers van Rotterdam by night. Als de wereld weer tot leven komt, ontwaken ook de 27.000 'bewoners' van MiniWorld. Net als in het echt rijden treinen (meestal) naar hun bestemming, brengen vrachtwagens hun lading weg en gaan mensen naar het werk.

In een wereld die zoveel op de echte wereld lijkt, mag de Schouten Toren natuurlijk niet ontbreken!

Officiële onthulling

Op woensdag 25 maart vindt tijdens een borrel om 17.00 uur de officiële onthulling van de toren plaats. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden kan via marketing@schoutenzekerheid.nl of 010 - 288 49 57.

Publicatiedatum: 13 maart 2015
Onze Marketing- & Communicatiespecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 57 Stel een vraag