Partnerschap Schouten Zekerheid en Vestinglopen!Schouten Zekerheid heeft zich voor de komende 3 jaar als partner verbonden aan de Vestinglopen. Dit betekent dat alle 10 km Vestinglopen in deze periode de naam 'Schouten Zekerheid 10 km' dragen. En dit betekent ook dat ú korting krijgt op de deelnamekosten!

Schouten Zekerheid investeert in de gezondheid en vitaliteit van zijn medewerkers. De samenwerking met de Vestinglopen én organisator EPICinderunning komt dan ook niet uit de lucht vallen. "Gezonde en vitale medewerkers zijn onmisbaar om de ambities van Schouten Zekerheid waar te maken. Na een succesvolle start met ons vitaliteitsprogramma a.s.r. Vitality zetten we met de samenwerking met de Vestinglopen een volgende stap om de meest vitale werkgever van Nederland te worden. Wij hebben er zin in!", aldus Wilco de Haan (Directeur Schouten Zekerheid).

Ook Vincent van Dijk (Directeur Schouten Zekerheid Employee Benefits) kijkt enorm uit naar de samenwerking: "Zoals Wilco aangeeft investeren wij continu in de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers en stimuleren we een gezonde leefstijl. Het partnerschap met de Vestinglopen sluit hier mooi op aan en daarom mogen onze medewerkers op onze kosten deelnemen. Daarnaast adviseren wij ook onze relaties en partners op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat zij door te investeren in de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers, investeren in de continuïteit van hun organisatie. Binnen dit kader krijgen onze relaties en partners een mooie korting op de deelnamekosten van de Vestinglopen."

EPICinderunning is de organisator van de Vestinglopen. De eigenaren vertellen vol enthousiasme over het nieuwe partnerschap. Ruud van Eck: "Wij heten Schouten Zekerheid van harte welkom als nieuwe partner van de Vestinglopen en kijken uit naar een succesvol en sportief partnerschap. Wij zijn ontzettend trots op deze nieuwe partner!" Perry Bakker: "Zonder partners geen Vestinglopen, dus wij zijn erg blij met dit 3-jarige partnerschap. We gaan de komende 3 jaar samen een feest maken van de 10 km van Schouten Zekerheid."

Een overzicht van de eerstvolgende Vestinglopen:

  • 5 september: Hellevoetsluis
  • 19 september: Willemstad
  • 10 oktober: Bergen op Zoom

Loopt u met ons mee? Meld u hier met korting aan voor de eerstkomende Vestinglopen!


Publicatiedatum: 21 juli 2021
Onze Marketing- & Communicatiespecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 57 Stel een vraag
Meld u hier mét korting aan voor de Vestinglopen!