Bezoek Tijdelijk Modemuseum in het Nieuwe Instituut

Op 19 april bezochten wij met zo'n 80 vrouwelijke relaties het Tijdelijk Modemuseum in het Nieuwe Instituut. Tijdens deze bijeenkomst, waar mode en netwerken samenkwamen, werd er mode bekeken, aangeraakt, gepast én gekocht.

De avond begon om 16.30 uur met een drankje op het terras van Het Nieuwe Instituut. Na een kort welkomstwoord van Wilco de Haan, directeur bij Schouten Zekerheid, en Linde Doorenbos, projectleider van het Tijdelijk Modemuseum, bezochten we samen met de gasten het museum. In het Tijdelijk Modemuseum komen alle elementen op het gebied van mode samen. Zo is er een parfumafdeling, met een speciaal voor het Tijdelijk Modemuseum ontwikkelde parfum, kunnen er pumps van maat 28 tot en met maat 48 gepast worden en is de kledingcollectie van de Zwitserse Eva Maria Hatschek (1924-2010) te bewonderen. Meer dan zeshonderd stukken uit haar persoonlijke garderobe, waaronder Chanel, Givenchy en Yves St. Laurent, kunnen bekeken én aangeraakt worden. 

Na het bezoek aan het museum, dat een aantal dames niet met lege handen verliet, werd er in zonnetje onder het genot van een borrel nog gezellig nagepraat op het terras.

Foto's

Tijdens de avond hebben we veel foto's gemaakt. Ze staan op onze Facebookpagina. Uiteraard bent u vrij om de foto's te delen.

Andere evenementen

Wilt u op de hoogte blijven van onze andere evenementen, zoals onze gratis pensioencursussen? U vindt alle evenementen op deze pagina of volg ons op Twitter of LinkedIn, dan houden we u automatisch op de hoogte.

Publicatiedatum: 21 april 2016
Onze Marketing- & Communicatiespecialisten staan klaar En helpen u graag!
Bel 010 - 288 45 57 Stel een vraag